Halloween 2018

Lauantaiaamuna (20.10.) lähdettiin seitsemän aikaan ajamaan jälleen kohti Pullmania. Rachaelilla oli siellä jalkapallopeli klo 12 ja klo 4.30 alkoi jenkkifutispeli. Se oli todella erityinen, sillä ESPN (joka on siis yhdysvaltalainen urheiluun keskittyvä televisiokanava) valitsee joka viikko yhden matsin niiden Game Day peliksi, ja tällä viikolla tämä WSU vs Oregon peli joka järjestettiin täällä valittiin. Se on vieläpä todella erityinen, sillä WSUta ei ole koskaan aikaisemmin valittu! Kampukselle saavuttua me mentiin näiden pankin VIP alueelle jossa saatiin ruokaa ja sain myös kasvomaalin. Päästiin sinne siis koska se pankki jostain syystä maksoi meidän liput sinne peliin. Pelissä oli aivan hullu meno, paikat oli myyty ihan loppuun ja oli todella hauskaa. Hyvä peli oli, Washington State voitti 34-20.




Klassinen Amerikkalainen nuotioherkku S’mores, jossa grahamkeksien väliin laitetaan suklaata ja lämmitetty vaahtokarkki. 





Porukkaa oli aivan älyttömästi, tässä kuvassa sitä ei kyllä saa selville


Marssiorkesteri ennen peliä


Voiton jälkeen kentälle juoksi aivan järjetön määrä ihmisiä, koko kenttä oli suunnilleen täynnä lopulta. 

Seuraavalla viikolla ei tapahtunut mitään erikoista. Perjantaina kävin kavereiden kanssa leffassa, yritettiin päästä katsomaan kauhuelokuva The Nun ostamalla liput eri elokuvaan ja hiippailemalla sisään (koska se oli k18 ja ne ei ovella tarkista lippuja) mutta ilmeisesti joku oli huomannut tai ilmoittanut siitä ja meidät tultiin häätämään pois. Mentiin kuitenkin katsomaan se leffa johon liput ostettiin, oli ihan hyvä leffa ja loppuilta oli tosi hauska. Lauantaina (27.10.) suunnattiinkin sitten todella tärkeään peliin, mikäli voitettaisiin niin oltaisiin suoraan osavaltion välisissä peleissä. Tämä siis tarkoittaa että oltaisiin 16:ta parhaan tyttöjen high school jalkapallojoukkueen joukossa koko Washingtonin osavaltiossa. Paikalle ajoi 1,5 tuntia, meillä oli aamulla meidän kotona joukkue aamupala ja klo 10 lähdettiin ajamaan. Peli ei alkanut mitenkään parhaalla mahdollisella tavalla, mutta parani koko ajan. Mulla oli ensimmäisellä puoliskolla aivan täydellinen paikka tehdä maali, olin suoraan tyhjän maalin edessä keskityksessä ja jos olisin jollain muulla kehon osalla kuin reidellä mennyt siihen se olis ollu sisällä... olin niin pettynyt itseeni mutta muuten taisin pelata ihan hyvin. Toisella puoliskolla sitten mun syötöstä lähti hyökkäys joka johti maaliin! Voitettiin 1-0 joten ollaan nyt State Championshipissä!! Ihan hullua ajatella, 16:ta parhaan joukossa koko osavaltiossa. Seuraava peli oli tiistaina (30.10)  jälleen LaSallea, sitä murskajoukkuetta vastaan. Hävittiin 5-0 mutta peli oli hyvä ja pelasin enemmän mitä oon koskaan aikasemmin pelannut. Kuitenkin sitten pelin jälkeen mulla kipeytyi taas alaselkä, tällä kertaa vasen puoli kun viimeksi oli oikea. Torstain (1.11)  pelissä en voinut pelata kauheasti kun se kipu on niin kamala. Mutta voitettiin se 3-1 ja tultiin meidän districteissä 3. sijalle! Lauantaina saadaan tietää ketä vastaan pelataan ja missä, States ottelut alkaa. 







Hyppään nyt vähän ajassa taaksepäin peleistä, nimittäin keskiviikkonahan (31.10) oli tosiaan Halloween! Tää on yksi niistä juhlista joita oon eniten täällä odottanut, thanks givingin ja tietysti joulun ohella. Harkkojen jälkeen suoraan lähdin kirkon Youth Groupin kanssa Haunted Houseen! Teema oli Liisa Ihmemaa ja varsinkin Hullu Hatuntekijä. Oli todella hauskaa, ei ollut pelottava (en siis pelkää kauhuelokuviakaan yhtään enkä säiky helposti) mutta tykkäsin miten se oli tehty. Ulkopuolella siellä oli kaikenlaisia ”kauhuhahmoja”, mm. Pellejä, ”Se” -elokuvasta tuttu Pennywise-pelle, moottorisahamurhaaja ja joku ihmeen hirviö hevosen selässä. Ne yritti kauheesti pelotella, varsinkin se hirviö hevosen kanssa kun sillä oli tosi ällöttävät ”veriset” kädet ja ruma naama, ja se puhu pelittavasti mut menin vaan että ”Aaww ihana hevonen saako sitä silittää”. :D Ne työntekijät oli hauskoja, se Pennywise-pellekin kokoajan tuli meidän luokse ja seiso siinä vaan ihan pokkana, en tajua miten se pystyi pitää pokkaa kun puhuttiin siinä kaikkee typerää sille. Yhdessä vaiheessa huomasin kyllä kun se meinasi revetä, se vaan käänty ja lähti pois :D. Haunted Housen jälkeen mentiin syömään Taco Belliin, oli mun eka kerta siellä! Oli ihan super hyvää kyllä. Sen jälkeen käytiin vielä kahden isovanhemman kotona hakemassa karkkia, kun ollaan mukamas liian vanhoja karkki ja keppostelemaan. 







Perjantai 2.11. ja koko sitä seuraava viikko meillä koulussa oli puolikkaita päiviä. Meillä oli siis vaan kolme oppituntia per päivä. Tiistaina (6.11.) pelattiin meidän ensimmäinen States peli. Oltiin koulussa ensimmäisellä tunnilla ja sen jälkeen koko koulu tuli ruokalaan ja meillä olin sellainen ”send off”. Kaikki pelaajat kutsuttiin siihen lavalle vuorollaan ja sitten käveltiin oppilaiden muodostaman käytävän läpi. Lähdettiin klo 9 ajamaan kohti Spokanea joka on itä-Washingtonissa ja aika pohjoisessa. Sinne kestää n. 4 tuntia ajaa, mutta puolessavälissä pysähdyttiin Moses Lake nimisessä kaupungissa noin tunniksi. Kun saavuttiin Spokaneen niin kierrettiin hetki siellä kaupungissa. Lähes koko pelin ajan satoi, ja hävittiin se 4-0. Pelin jälkeen käytiin vielä syömässä The Onion nimisessä ravintolassa siinä Spokanessa, saatiin $25 koululta ruokaan. Söin tosi hyvän pastan. Kotona olin vasta klo 2 yöllä. 
Meidän jalkapallokausi oli siis tässä ja innolla ootan koripallokautta joka alkaa ensi viikolla. Missaan vaan kolmet ekat harkat meidän näytelmän takia. Perjantaina (9.11.) oli meidän kaverin Mannyn synttärit, ja se kutsui meidät trampoliinipuistoon sen kanssa. Mentiin siis minä, Ashlynn, Evelyn, Manny ja sen serkku Leo. Trampoliinipuistossa olo ihan älyttömän hauskaa ja sen jälkeen mentiin syömään Pizza Hut ravintolaan. En ennen oo käynyt mutta ihan sairaan hyvää, paras osuus oli ne reunat jotka oli täytetty juustolla. :D


Nämä kaikki kuvat Spokanesta. 








Tässäpä kaikki nyt tällä kertaa. Kiva kun luit tänne asti <3

Kommentit

  1. Kivaa oli taas lueskella Hyvin tunnut viihtyvän ja se on erittäin tärkeää. Tsemppiä ja ollaan yhteydessä! ❤️ Sepi

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea sun kuulumisia, kun se soittelukin meni eilen mönkään. Kuviakin on hauska katsoa, Halloween, uijui! Palataan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti