Kiitospäivä ja joulukuusi

Tiistaina ja keskiviikkona (13.-14.11) meillä oli näytelmän esitykset. Mulla on siis draama kouluaineena niin esitetään kaksi näytelmää tän vuoden aikana. Se näytelmä oli Jaakko ja Pavunvarsi sadusta vähän erilainen versio, super hauska. Mä olin Jaakon äiti. Näytelmät meni tosi hyvin ja meillä oli molempina iltoina päälle 100 katsojaa, joka on kuulema tosi hyvin meidän näytelmältä. En edes jännittänyt hirveästi.  Perjantaina (16.11.) oltiin luistelemassa kavereiden kanssa. Lauantaiaamuna koko mun muu perhe lähti Pullmaniin peliin, mutta mä en halunnut lähteä sillä kertaa. Yövyin siis ensimmäistä kertaa mummon luona. Sunnuntaina sitten menin Ashlynnin luokse ja käytiin ratsastamassa. Ashilla on 3 hevosta ja niitä voi viimein alkaa ratsuttaa. Oli ihana pitkästä aikaa olla hevosen selässä.


V-O: Ashlynn, Ema, Manny, Evelyn, mä




Näytelmien jälkeen torstaina pääsin koripallotreeneihin, ne siis alkoi sillä viikolla mutta draaman takia en päässyt aikaisemmin. Vihasin sitä ensimmäisten harkkojen jälkeen tosi paljon, mutta oon nyt alkanut lämmetä. Seuraavalla viikolla meillä olikin koulua vaan maanantaina kokonainen päivä ja tiistaina puolikas päivä. Tää johtui siitä että torstaina oli kiitospäivä. Keskiviikko oli siis kokonaan vapaa, kuulema yleensä se on se päivä joka on puolikas mutta tänä vuonna se oli jostain syystä vapaa. Mutta keskiviikkoiltana lähdettiin suuntaamaan Seattlea kohti. Saavuttiin sinne vasta 1 aamuyöstä. Seuraavana päivänä olikin sitten kiitospäivä, joka on yksi niistä kolmesta tapahtumasta joita eniten olin odottanut täällä ollessani. Aamupäivästä tuli vieraita, illalla syötiin hyvää ruokaa ja oli kiva päivä. Illasta sitten lähdettiin jälleen tien päälle, suuntana Pullman jossa seuraavana päivänä oli jenkkifutispeli. Seattle ja Pullman on tosiaan ihan vastakkaisilla puolilla osavaltiota joten matkaa oli joku viitisen tuntia. Vietettiin siellä koko viikonloppu ja nukuttiin asuntoautossa. Perjantain peli oli ihan kamala, oltiin siellä Daltonin ex-tyttöystävän kanssa vaan puoliaikaan asti koska siellä satoi lunta. Eikä ollut mikään pikku lumikuuro, vaan tuli niin paljon että puolessavälissä hädin tuskin näki niitä merkintöjä kentässä. Lauantaina käytiin myös katsomassa lentopalloa ja koripalloa. Sunnuntaina ajettiin vielä Idahon kautta Nikkin ystävän luona, sinnekin ajoi parisen tuntia. Silloin oli myös Kendallin synttärit (täytti 18) joten käytiin tavintolassa syömässä ja lähdettiin ajamaan kotia vasta 9 aikaan. Oltiin siis tosi myöhään kotona. 




Näillä on perinteenä kiitospäivänä koota palapeli päivän aikana. 


Kurpitsapiirakka


Tämä kuva on ihan pelin alusta joten kenttä ei ole vielä luminen, mutta näkee kyllä että tulee paljon lunta







Tunnettu kellotorni yliopistolla. 





Idahossa oli jo lunta. 
Siitä seuraavalla viikolla ei juurikaan tapahtunut mitään erikoista, sunnuntaina (1.12) käytiin hakemassa joulukuusi vuorilta. Oli hauska reissu, meillä oli moottorikelkatkin mukana jos olisi ollut lunta niin paljon ettei autolla pääse mutta löydettiinkin kuuset suhteellisen läheltä jo. Angel (vanhin veli) ajelutti mua sitten kerran vähän aikaa siinä tiellä sillä moottorikelkalla kun ei muuten päästy ajamaan.  Istuskeltiin vielä pari tuntia nuotiolla. 












Tosi sekava postaus, mutta kiva kun jaksoit lukea! <3

Kommentit

Lähetä kommentti